New York, 2004

Du vet, jeg var i New York i 2004. Tok en tur innom Virgin MegastoreTimes Square. Kjøpte et album av Goo Goo Dolls av alle ting. Dro rett tilbake på hotellet, lyttet på en gammel discman i sengen. Alene.

Å være alene i New York er bedre enn å være alene.

Du vet, jeg gikk forbi Ground Zero, og følte egentlig ingenting. Så dro jeg på kino. De viste den første filmen i Gus van Sant sin dødstrilogi, Gerry. Den varte og den varte, men det var deilig. På vei tilbake til hotellet, tenkte jeg bare på alt jeg ikke visste om fremtiden. Jeg ble redd fordi fremtiden virket så blank og uendelig langt fremme.

Noen år senere var jeg tilbake i New York med en venn. Vi kjørte fra flyplassen og inn på Manhattan. Det var umulig å finne frem i alle de enveis-kjørte gatene. Sett fra oven er det alltid så oversiktlig og greit.

Å være albatross over New York må være deilig.

Blogglistenhits

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s